ΟΤΑΝ Η Δ.Ε.Η. «ΤΑ ΞΥΝΕΙ»…….

ΕΔΩ ΚΑΙ 3 ΜΕΡΕΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ ΚΑΙ ΣΚΟΥΡΟΧΩΡΙΟΥ ΠΑΡΑΤΗΡΟΥΝΤΑΙ ΠΟΛΥ ΣΥΧΝΕΣ ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΕΙΣ ΤΑΣΕΙΣ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΔΙΑΚΟΠΤΕΤΑΙ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΣΤΙΓΜΙΑΙΑ ΠΟΛΥ ΣΥΧΝΑ. ΣΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ , ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΕΙΣ ΕΙΧΑΝ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ (ΑΝ Η ΔΕΗ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΤΡΟΜΠΑΡΕΙ) ΣΑΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΚΑΟΥΝ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ.

3 ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ ΜΕΡΕΣ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΦΤΑΙΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ;;;

ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ,  ΚΕΡΑΥΝΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ, ΧΙΟΝΟΘΥΕΛΛΕΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ,  ΒΡΟΧΕΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ

ΒΡΕΙΤΕ ΤΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΚΑΙ ΛΥΣΤΕ ΤΟ ΝΑ ΒΡΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΝ ΗΣΥΧΙΑ ΤΟΥ!!!

3 σκέψεις σχετικά με το “ΟΤΑΝ Η Δ.Ε.Η. «ΤΑ ΞΥΝΕΙ»…….

  1. Απαράδεκτη κατάσταση.Χθες το βράδυ το ρεύμα έπεφτε συνέχεια με αποτέλεσμα κάποια στιγμή να κοπεί εντελώς. Καλέσαμε κατ’επανάλυψη τον αριθμό 1050 της ΔΕΗ και έδειχνε συνέχεια κατελλημένο. Μας ενημέρωσαν σήμερα κατόπιν τηλεφωνήματος μας ότι η ζημειά αποκαταστάθηκε. Για να δούμε και απόψε τι θα γίνει????

  2. κι εγω εχω πληροφοριες οτι αποκατασταθηκε. Είχε παρει φωτια ενα καλωδιο υψηλης τασης στην γνωστή περιοχή Συκιά Κατακόλου, στην διασταύρωση με Αγ. Ανδρέα.

  3. Φίλε bloger τους τα λες κάπως χύμα…δε μπορώ να πω , αλλά δεν έχεις άδικο. Αν η ΔΕΗ ήταν στην ουσία ιδιωτική και τ αφεντικά αναγκαζονταν να δώσουν αποζημειωση στους θιγομενους να δεις πως θα τρεχανε να βρούνε τη βλάβη. Αλλά η κλασσικη νοοτροπία του δημοσιουπαλληλου προκαλεί τέτοιες αντιδράσεις εκ μέρους τους. Οδό για το διευθυντή και μερικούς άλλους προϊσταμένους εκεί μέσα ….. Ασε καλύτερα μην ανοίξω κι εγώ το πυργιωτικο στόμα μου

Σχολιάστε