ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ΣΥΓΚΡΟΤΟΥΝ ΚΑΜΜΕΝΟΣ – ΜΑΡΙΑΣ

Εκλογική αντιμνημονιακή συνεργασία ανακοίνωσαν οι “Ανεξάρτητοι Έλληνες” του Πάνου Καμμένου και οι “Αντιμνημονιακοί Πολίτες” του Νότη Μαριά.

Πάρα πολύ σημαντική συνεργασία που σηματοδοτεί την δημιουργία ενός ευρύτερου αντιμνημονιακού μετώπουπου μπορεί να διευρύνει και την εκλογική βάση των “Ανεξάρτητων Ελλήνων” που μέχρι τώρα αντλούσαν στελέχη από την λαϊκή δεξιά.

Ο Νότης Μαριάς, ήταν από τους πρώτους, που μέσα στην παντοδυναμία ΓΑΠ- Παπακωνσταντίνου, όσο όλα τα παπαγαλάκια των ΜΜΕ τρομοκρατούσαν και ο λαός δεν είχε ακόμη βιώσει το τί σημαίνει Μνημόνιο, ενημέρωνε τον κόσμο και ανέλυε όλες τις καταστροφικές για την οικονομία αλλά και γενικότερα για την ύπαρξη του ελληνικού έθνους. Κι όλα αυτά όταν υπουργοί που ψήφιζαν τα πάντα δεν το διάβασαν…
Μια συνεργασία λοιπόν που γεννά πολλές ελπίδες…
Δείτε το δελτίο Τύπου των “Ανεξάρτητων Ελλήνων” που λάβαμε πριν λίγα λεπτά:
ΚΟΙΝΟ ΜΕΤΩΠΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ
Ο ΝΟΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ
Ο Πρόεδρος του κινήματος «Ανεξάρτητοι Έλληνες»  Πάνος Καμμένος και ο Πρόεδρος του κινήματος «Αντιμνημονιακοί Πολίτες» Νότης Μαριάς συμφώνησαν στη συγκρότηση ενωτικού αντιμνημονιακού μετώπου.
Όπως δήλωσαν από κοινού ο Πάνος Καμμένος και ο Νότης Μαριάς «υπογράφουμε σήμερα συμβόλαιο τιμής για συνεργασία, προκειμένου να διασφαλίσουμε την εμπιστοσύνη του ελληνικού λαού και να συγκροτήσουμε μια πραγματικά ΕΛΛΗΝΙΚΗ κυβέρνηση που θα ανακτήσει την εθνική μας ανεξαρτησία και θα απαλλάξει το λαό μας από τα Μνημόνια και τις επονείδιστες και αντισυνταγματικές δανειακές συμβάσεις.
Δεσμευόμαστε από κοινού ότι δεν υπάρχει καμία περίπτωση σύμπραξης προεκλογικά ή μετεκλογικά με κόμματα ή βουλευτές που ψήφισαν έστω και ένα Μνημόνιο. Σκοπός μας δεν είναι να διαμαρτυρηθούμε αλλά να απαλλαγούμε από την τρόικα και τα ντόπια στηρίγματά της και να κυβερνήσουμε την πατρίδα μας χωρίς επιτρόπους και ανθύπατους υπηρετώντας μόνο τον Ελληνικό λαό».
Ο Πρόεδρος και τα μέλη του κινήματος «Αντιμνημονιακοί Πολίτες» θα συμμετέχουν ως υποψήφιοι στους εκλογικούς συνδιασμούς των «Ανεξαρτήτων Ελλήνων».
Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s