«Χαρίζουν 250 εκατ. στα κόμματα»

«ΠΑΣΟΚ και ΝΔ με τη συνενοχή της κυβέρνησης Παπαδήμου, προωθούν νέα τροπολογία-σκάνδαλο για να χαρίσουν τα δάνεια των 250 εκατομμυρίων ευρώ που χρωστούν τα κόμματα στις τράπεζες,…
όταν δεν βρίσκουν καμιά λύση για τις υποχρεώσεις του κράτους προς τους ιδιώτες ή για τα δάνεια του ιδιωτικού τομέα» ανέφερε σε δήλωσή του ο γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής της Δημοκρατικής Συμμαχίας Γιάννης Οικονόμου.

Ο κ Οικονόμου τονίζει ότι: «Με την προκλητική ρύθμιση που προωθούν οι υπουργοί της κυβέρνησης με τις ευλογίες των ηγεσιών ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, δίνουν περισσότερα από 25 εκατομμύρια ευρώ, ενόψει της προεκλογικής περιόδου, στα κόμματα κάτω από το τραπέζι. Χρήματα τα οποία δεν δικαιούνται, γιατί τα έχουν ήδη εκχωρήσει ως εγγυήσεις για παλαιότερα δάνεια που έχουν πάρει από τις τράπεζες –κυρίως κρατικές- και έχουν ήδη ξοδέψει».

Επίσης χαρακτηρίζει την τροπολογία σκανδαλώδη και επισημαίνει ότι «δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή, γιατί παραβιάζει κατά τρόπο κατάφωρο τις αρχές της δημοκρατικής ισονομίας και ισότητας».

http://www.enikos.gr

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s