Παπούλιας: Οι καιροί απαιτούν ενότητα

«Μείναμε οι δύο μας» ήταν η πρώτη κουβέντα του Γιώργου Καρατζαφέρη στον Κάρολο Παπούλια που έγνεψε συγκαταβατικά το κεφάλι.

Στην κατ’ ιδίαν συνάντησή του με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, χαρακτήρισε την κατάσταση της οικονομίας αλλά και της χώρας «δύσκολη» συμπληρώνοντας ότι «γίνεται δυσκολότερη εξαιτίας της μη ύπαρξης ουσιώδους στρατηγικής. Πιστεύω ότι κάποια γεγονότα θα μπορούσαμε να τα είχαμε προλάβει. Η ασυνεννοησία είναι βλαπτική».

Ο Γιώργος Καρατζαφέρης δεν έκρυψε την ενόχλησή του για την άρνηση των υπολοίπων πολιτικών αρχηγών να συμμετάσχουν στο Συμβούλιο των Αρχηγών επιμένοντας ότι μπορεί να ήταν καλύτερα να είχε γίνει πριν από έξι μήνες που το ζητούσα αλλά και τώρα δεν βλάπτει. Βλάπτει περισσότερο να μην γίνεται διάλογος, ενόψει των ευθυνών που έχουμε αύριο».

«Χρειάζεται πράγματι ενότητα» απάντησε ο Κάρολος Παπούλιας συμπληρώνοντας και αυτός με τη σειρά του ότι «οι καιροί το απαιτούν».

Στο στόχαστρο του Γιώργου Καρατζαφέρη μπήκαν και όσοι «με ακρότητες και εξαλλότητες» όπως τις χαρακτήρισε «αμαυρώνουν την ήδη άσχημη εικόνα της χώρας διεθνώς με τις ενέργειες τους» φωτογραφίζοντας τους διαδηλωτές στο λιμάνι του Πειραιά και το γνωστό περιστατικό με το κρουαζιερόπλοιο αλλά και τα μέλη του ΠΑ.ΜΕ που κρέμασαν πανό από τον βράχο της Ακρόπολης.

Τέλος ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ τάχθηκε υπέρ της σύστασης εξεταστικής επιτροπής αναφέροντας ότι «πάγια θέση μας είναι να πληρώσουν οι ένοχοι που έφεραν την χώρα σε αυτή τη θέση».

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s