Συν-Πυργιώτες προσοχή! Έρχεται ο στρατός!

Ομόφωνη ήταν χθες η απόφαση του δημοτικού συμβουλίου Πύργου για την μεταφορά και εγκατάσταση ενός Λόχου Μηχανικού στη ΣΕΤΤΗΛ, πρωτοβουλία που έχει αναλάβει ο βουλευτής Ηλείας Τάκης Αντωνακόπουλος και η οποία αγκαλιάστηκε χθες από τους δημοτικού συμβούλους.

Όπως μάλιστα τόνισε ο δήμαρχος Πύργου θα θέσει το θέμα και στην συνάντηση που θα έχει σήμερα με τον αναπληρωτή υπουργό Άμυνας Πάνο Μπεγλίτη καθώς υπάρχει το στρατόπεδο της ΣΕΤΤΗΛ θα πρέπει ωστόσο να τονωθεί η παρουσία του στην πόλη, μέσα από μια νέα, δυναμική παρουσία του.

Δεν παρέλειψε μάλιστα να αναφερθεί στα «εγκαίνια» σχολής στην ΣΕΤΤΗΛ από τον τότε υπουργό Άμυνας Βαγγέλη Μεϊμαράκη λίγο πριν τις εκλογές, μιας σχολής που τόνισε ότι είχε εγκαινιαστεί πριν από 40 χρόνια.  «Εξευτελιστήκαμε όταν προεκλογικά κληθήκαμε σε αυτά τα εγκαίνια.  Μάλιστα είχε ρωτήσει τον υπουργό τι εγκαινίαζε.  Βάφτισαν αίθουσες ΚΕΚ που ποτέ δεν λειτούργησαν.  Θα θέσω το θέμα στον αναπληρωτή υπουργό και μπορούμε διεκδικήσουμε σχολή στην ΣΕΤΤΗΛ», είπε χαρακτηριστικά.

ΕΦΗΜ. ΠΑΤΡΙΣ

ΣΧΟΛΙΟ : Καλά όλα αυτά κύριοι, αλλά καλό θα ήταν να έχετε κατά νου και το γνωστό αρχαίο ρητό «Συν Αθηνά και χείρα κίνει». Μην περιμένετε  με ένα λόχο να λυθούν όλα τα προβλήματα, δικά μας και δικά σας….

Κι όταν κάποιοι σκέφτονται και ζητούν επίμονα Πανεπιστήμιο, να κοιτάξουν να βοηθήσουν και λίγο τα 2 τμήματα ΤΕΙ που με κόπο ήρθαν στην περιοχή μας. Ωραία ξέρετε να τα ζητάτε και όταν κι αν τα καταφέρετε να καυχιέστε μετά.

Βρείτε πρώτα ΜΟΝΙΜΗ στέγαση στα τμήματα ΤΕΙ,στηρίξτε τα βρίσκοντας τρόπους συνεργασίας με τον Δήμο και μετά να βρείτε χώρο για στέγαση ΑΕΙ, και μετά να ζήτησετε τμήμα ΑΕΙ. Έτσι πάει η σειρά….

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s