«Μια μέρα στο Μουσείο» από Olympic Air και Marfin

Αρχισε σήμερα το εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Μια Μέρα στο Μουσείο» το οποίο διοργανώνει η Olympic Air σε συνεργασία με το Υπουργείο Παιδείας της Κύπρου, και προβλέπει την κάλυψη των εξόδων μεταφοράς 3.500 μαθητών Γυμνασίου από την Κύπρο προκειμένου να επισκεφθούν το Νέο Μουσείο της Ακρόπολης.

Η πρώτη ομάδα περίπου 30 μαθητών, προερχόταν από το εγκλωβισμένο Ριζοκάρπασο, στα Κατεχόμενα, έφθασε το πρωί στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο μουσείο. Εκεί τους κυπρίους μαθητές υποδέχθηκαν ο διευθυντής, κ. Δημήτρης Παντερμαλής και ο πρεσβευτής της Κύπρου στην Ελλάδα κ. Ιωσήφ Ιωσήφ.

Ο κ. Παντερμαλής έδωσε ο ίδιος το «σύνθημα» για την ξενάγηση που ακολούθησε, εξηγώντας τη σπουδαιότητα των εκθεμάτων, αλλά και τη σημασία της επιστροφής και των υπολοίπων μνημείων της Ακρόπολης και του Παρθενώνα στην Ελλάδα.

Το πρόγραμμα «Μια Μέρα στο Μουσείο» πραγματοποιείται στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της Olympic Air και θα διαρκέσει μέχρι και τον Μάρτιο, με τη συνεργασία της Marfin Popular Bank και του ομίλου εστιατορίων Goody’s.

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s