Αγρότης μέλος του δ.σ. αεροπορικής εταιρείας!

protothema.gr

Από τους αγρότες του Κολωνακίου, να που φθάσαμε και στους αγρότες – μέλη διοικητικών συμβουλίων αεροπορικών εταιρειών!
Πιο συγκεκριμένα, όπως  αποκαλύπτει το protothema.gr, το καταστατικό της νέας αεροπορικής εταιρείας Meeladair A.E. περιλαμβάνει σε περίοπτη θέση τον κ. Δημήτρη Τσιρώνα, αγρότη στο επάγγελμα, γεννημένο στη Θεσσαλονίκη και με καταγωγή από το Μεσολόγγι.
Το γεγονός πως ένας δηλωμένος αγρότης, καταλαμβάνει μια εκ των τριών θέσεων στο δ.σ. της νέας αυτής εταιρείας προκαλεί προφανώς έκπληξη κι εύλογες απορίες.
Όχι φυσικά πως πρόκειται για κάποια παράνομη τοποθέτηση, όμως είναι άξιο αναφοράς το γεγονός πως ένας άνθρωπος της γης και ενδεχομένως και των μπλόκων (;) παρέχει υπηρεσίες σε μια αεροπορική εταιρεία η οποία σύμφωνα με πηγές ενδιαφέρεται να ξεκινήσει αεροπορική σύνδεση μεταξύ ευρωπαϊκών πρωτευουσών και …Βαγδάτης.
Θα πρέπει να τονίσουμε πως στο σχετικό ΦΕΚ με ημερομηνία 24/4/2009 παρουσιάζεται μια εταιρεία η οποία με έδρα σε μια ακριβή περιοχή της Αττικής, όπως είναι η Βάρη ετοιμάζεται να κάνει μια σοβαρή επένδυση.
Μάλιστα σε blogs επικοινωνίας αεροπορικού προσωπικού, μαθαίνουμε πως η εν λόγω αεροπορική ψάχνει για προσωπικό, γεγονός που καταδεικνύει το σοβαρό του εγχειρήματος.
Σε κάθε περίπτωση, η κυβέρνηση φέρεται να έχει στα χέρια της σειρά στοιχείων από ανάλογες περιπτώσεις, τα οποία πολύ σύντομα θα δουν το φως της δημοσιότητας καθώς πολλοί από τους σημερινούς αγωνιστές των μπλόκων θρυλείται ότι είναι μέλη διοικητικών συμβουλίων σε επιχειρήσεις με αρκετά εκατομμύρια κέρδη.
Μάλιστα, στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης μαθαίνουμε ότι εξετάζεται και η περίπτωση αγροτο-συνδικαλιστή, με σχέσεις με ισχυρά τοπικά ΜΜΕ τα οποία μάλιστα στήριξαν τη ΝΔ και τα οποία συχνά προσφεύγουν σε εκβιασμούς εισηγμένων επιχειρήσεων.
Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s