Να προσέχουμε τι γράφουμε…..

Ποιό τραγικό ατύχημα ρε παιδιά;;; Δουλευόμαστε;;;

Ένας κάφρος δολοφόνος κακοποίησε το άλογό του μέχρι θανάτου και αυτός ισχυρίζεται ατύχημα για να γλυτώσει το τομάρι του! Κι εσείς το βάζετε τίτλο άρθρου;;; Οι αρχισυντάκτες που είναι;;; Ή μήπως έβαλαν αυτοί τον τίτλο;

Δεν το γυμνάζεις έτσι το άλογο. Αυτό είναι βαναυσότητα! Κι ας πούμε ότι OK ήθελε όντως να το γυμνάσει. Δεν πρόσεξε ότι το άλογο έπεσε και σερνόταν;;; Το άλογο φαίνεται ξεκάθαρα στις φωτογραφίες γδαρμένο από σύρσιμο! Να το σκοτώσει το ζώο ήθελε, εξ αρχής. Και τον τρόπο αυτό εκγύμνασης, δυστυχώς, το έχουμε δεί και από συγκεκριμένο αμαξά στο Κατάκολο.

Η αλήθεια είναι μία : όποιος ισχυρίζεται ότι έτσι, με αυτό τον τρόπο, γυμνάζει άλογα, είναι κάφρος και τεμπέλης και δεν πρέπει να του επιτρέπεται η ιδιοκτησία αλόγου. Είναι κακομεταχείριση αυτό. Έχουμε ιππικό όμιλο στον Πύργο (Ίφιτος), να πάτε να δείτε πως γυμνάζουν τους ίππους.

Να προσέχουμε λοιπόν τι γράφουμε…..

Advertisements

3 thoughts on “Να προσέχουμε τι γράφουμε…..

  1. Το θέμα δεν είναι να σταυρώσουμε τον συντάκτη, αλλά να είναι πιο προσεκτικοί σ’αυτά που γράφουν. Οι μόνοι που ισχυρίζονται ατύχημα είναι ο δράστης και η αστυνομία. Τυχαίο ή όχι, έτσι είναι.

    Και φαίνεται και ξεκάθαρα στις εικόνες τι έχει γίνει. Ειδικά σε εκείνες που υπάρχουν στο Pirgotis.blogspot.com που είναι πιο κοντινές.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s