Κόντρα για την νησίδα στον Πύργο

Έντονη αντιπαράθεση υπήρξε στην συνεδρίαση του Δ.Σ. Πύργου όταν ήρθε προς συζήτηση το θέμα της κυκλοφοριακής παρέμβασης στην συμβολή των οδών Γερμανού – Ερμού – Πατρών. Ο εμπορικός σύλλογος του Πύργου, εξέφρασε την έντονη διαφωνία του προς την κατασκευή νησίδας στο κομμάτι μπροστά από την Εμπορική Τράπεζα, λέγοντας ότι θα δημιουργήσει κυκλοφοριακή συμφόρηση ενώ θα πέσει και η κίνηση διότι οι ενδιαφερόμενοι δεν θα μπορούν να διπλοπαρκάρουν για να εξυπηρετηθούν!! Όσο δίκιο κι αν έχουν , όταν προβάλουν τέτοιες δικιολογίες, το χάνουν!

Συμφωνώ ότι λείπουν τα parking από το κέντρο του Πύργου, συμφωνώ ότι πρώτα θα έπρεπε να βρεθούν λύσεις για parking. Αλλά δεν μπορείς να νομιμοποιείς την διπλοσειρά επειδή έτσι σε συμφέρει!! Όχι κύριοι!! να μην διπλοπαρκάρει κανένας!! Να πάει παρακάτω να παρκάρει και να πάρει τα ποδαράκια του να πάει στα μαγαζιά. Κι όχι να διπλοπαρκάρει δημιουργώντας ουρές εκατοντάδων μέτρων στο κέντρο της πόλης. Αυτά είναι πράγματα ανεπίτρεπτα.

Επίσης ο Δήμος προχωράει σε ανάπλαση στην Πλατεία Ανδριάρα. Η πλατεία Ανδριάρα έχει νεκρωθεί εδώ και πολλά χρόνια και έχει καταντήσει parking αυτοκινήτων. Δεν ξέρω τι ακριβώς σχεδιάζει να κάνει ο Δήμος εκεί , αλλά μήπως θα ήταν προτιμότερο να ισοπεδωθεί και να γίνει ένα parking της προκοπής που τόσο πολύ χρειάζεται το κέντρο?

ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ ΟΛΑ ΠΟΛΥΠΛΟΚΑ ΚΙ ΟΜΩΣ ΜΟΙΑΖΟΥΝ ΑΠΛΑ

ΜΗΠΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΧΑΖΟΙ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΞΥΠΝΟΙ ???

Advertisements

One thought on “Κόντρα για την νησίδα στον Πύργο

  1. Στην Πάτρα φτιάξανε νησίδα στην Αγ. Ανδρέου.

    Είναι αποδεκτό από ΟΛΟΥΣ τους οδηγούς ότι επιτέλους έγινε και ένα σωστό έργο.

    Κανονικά ο δρόμος ήταν και είναι με δύο λωρίδες κυκλοφορίας συν χώρο για στάθμευση στα αριστερά. Πριν την νησίδα διπλοπαρκάρανε πολλοί και ήταν κουραστικές και επικίνδυνες για ατυχήματα οι μανούβρες στα σημεία αυτά (οι δύο λωρίδες γινόντουσαν μία).

    Σήμερα, επειδή ακριβώς είναι η νησίδα στην μέση, δεν μπορεί κανείς να διπλοπαρκάρει, οπότε κινούνται ομαλά δύο λωρίδες κυκλοφορίας.

    Συμφωνώ ότι οι καταστηματάρχες στο σημείο αυτό θα έχουν λιγότερη κίνηση καθώς δεν θα μπορούν κάποιοι πελάτες να διπλοπαρκάρουν (παράνομα εννοείται), θα ωφεληθούν όμως άλλοι καταστηματάρχες που βρίσκονται σε περιοχές πιο έξω από το κέντρο.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s