Μ’ένα σμπάρο δυο τρυγόνια…..

Έλεος.......
Έλεος.......

Θέμα  1 :  Τα δύο αμάξια που βλέπετε κυκλωμένα στην εικόνα ….είναι παρκαρισμένα. Θα μου πείτε, πρώτη φορά γίνεται ?   Σιγά το νέο!

Γιατί θα πρέπει να γίνεται? Δεν μπορεί να σταματήσει αυτό το φαινόμενο? Καλά, οι οδηγοί αυτών των οχημάτων είναι αναίσθητοι, η Δημοτική Αστυνομία ? Δεν υπάρχει? Τόσο δύσκολο είναι πιά??? Μια μικρή πόλη είμαστε, έλεος!!

Θέμα  2 : Η παραπάνω εικόνα συμπεριλαμβάνει δύο θέματα οπότε ας καταπιαστούμε με το δεύτερο τώρα. Ο Δήμος Πύργου ξεκίνησε τις προηγούμενες μέρες και συνεχίζει την τοποθέτηση ενημερωτικών πινακίδων για τα κυριότερα σημεία της περιοχής αλλά και για κατευθύνσεις προς άλλες πόλεις. Η συγκεκριμένη πινακίδα είναι τοποθετημένη αμέσως μετά το περίπτερο που υπάρχει εκεί και βρίσκεται επί της οδού Μιαούλη (αν δεν κάνω λάθος) που είναι πεζόδρομος. Η κατεύθυνση που θέλει να δώσει η πινακίδα είναι προς τα πάνω, προς την οδό Ερμού. Εγώ με το απλό μου το μυαλό σκέφτομαι : Δεν θα ήταν πιο σωστό αυτή η πινακίδα να βρίσκεται ακριβώς απέναντι στην πλατεία του ΟΤΕ ? Μια χαρά ευκρινέστατη είναι, ακριβώς απένατι από τους οδηγούς που έρχονται από την οδό  Μανωλοπούλου.


Υ.Γ. : Αυτό το θέμα με τις πινακίδες έχω την εντύπωση , πως θα έχει και συνέχεια…..

Υ.Γ. 1 : Αυτό με το παρκάρισμα είμαι βέβαιος ότι θα έχει συνέχεια!

Advertisements

2 thoughts on “Μ’ένα σμπάρο δυο τρυγόνια…..

  1. Να φτιάξουν αυτά τα υπόγεια parking που τόσο καιρό τα ακούμε αλλα πουθενά δεν τα βλέπουμε… Και αυτοί ας κάνουν μια φορά πίσω και να παραβλέψουν τις μίζες και το προσωπικό τους συμφέρον και να δούν λιγάκι το συμφέρον της πόλης. Τοσα χρόνια τώρα ακούμε για parking για εμπορικά κέντρα, για για για για…… αλλά τίποτα δε γίνεται. Μήπως ο Πύργος είναι δέσμιος των συμφερόντων του οποιουδήποτε ανέβει στη διοίκηση? Δεν πολιτικοποιούμαι και ούτε πρόκειται για τέτοιου είδους μήνυμα. Απλά εκφράζω τη γνώμη μου ως απλός πολίτης του δήμου.

    Τώρα σχετικά με τισ πινακίδες μυρίζομαι πολύ μεγάλες αλλαγές στην κυκλοφορία. Αυτό που μου έκανε τη μεγαλύτερη εντύπωση ήταν οτι (απ’ οτι βλέπω) θα αλλαξουν την πορεία κυκλοφορίας του δρόμου που οδηγεί στα δικαστήρια…. (εκει στο παλιο το κτελ) και θα την κανουν ανάποδα. δλδ ο δρόμος θα καταλήγει στη Μανωλοπούλου.. και η 28 Οκτωβρίου θα αντιστραφεί…. 😀 Θα γίνει χαμός! χε χε… Θα μπλέχτούμε τοσο πολύ τις πρώτες μέρες που θα γινεται Ό χαμος!!

  2. Όντως αυτό με την αλλαγή κατευθύνσεων θα γίνει κααααάποια στιγμή. Έπρεπε ήδη να έχει γίνει από την αρχή του έτους όπως είχαν ανακοινώσει κάποτε. Οι πιο βασικές αλλαγές είναι η 28η Οκτωβρίου που αλλάζει φορά, η Μπιζανίου ( η ανηφόρα στο παλιό ΚΤΕΛ) που θα γίνει κατηφόρα και η Μανωλοπούλου που από τη Μπιζανίου και μετά θα πηγαίνει προς το κέντρο , ενώ το υπόλοιπο κομμάτι της Μανωλοπούλου αλλάζει φορά και θα οδηγεί προς το παλιό Νοσοκομείο…..

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s